Villa Malla - RIB Oslo

VILLA MALLA

Villa Malla har et fantastisk særpreg og tilbyr en god atmosfære samt et godt måltid

RIB Oslo har spesialturer til Villa Malla. Villa Malla har blitt en flott restaurant nesten ytterst på Hurumlandet, og dette lille paradiset bør ankommes med båt! RIB Oslo tilbyr en fantastisk tur ut Oslofjorden, langs Nesoddlandet, gjennom Drøbaksundet, forbi Oscarsborg og videre ut mot Filtvet som ligger på motsatt side av Son. På bryggen til Villa Malla blir vi tatt imot og servert en Mojito. Videre går vi opp til restauranten.

Menyen består av en deilig middelhavsbuffet med tilhørende viner. Måltidet rundes av med dessert, kaffe og avec. Når alle er mette og gode setter vi kursen nordover igjen i rolig far, kanskje den beste måten å fordøye mat og inntrykk på. Totalt tar denne turen 5- 6 timer. Du velger selv om du vil kjøre RIB eller buss tilbake. Vi får alltid gode tilbakemeldinger på disse turene til Villa Malla, folk sier at de umiddelbart finner roen og kobler av fra en hektisk hverdag. Alle ombord får en fantastisk kontakt med naturen, og får oppleve fjorden, øyene og luften på en måte de ikke har opplevd tidligere.

Dette er en flott opplevelse både for små grupper på 10, eller store grupper på 200 personer. Et RIB event kan bestå av én til 15 båter, og vi har en teoretisk toatkapaitet på 150 gjester i hvert løft! RIB-opplevelser blir mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. RIB Oslo samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting. Søker du båtutleie kan du ”leie” båt av oss men alltid med kvalifiserte skippere.

Programmet kan se ut som dette

(klokkelsettene er kun eksempeltider):

15.00 :
Oppmøte og sikkerhetsbrief, så avreise
15.30 :
Vi tar igjen DFDS som er på vei til Danmark, klart for flotte svev i bølgene!
16.30 :
Ankomst på Villa Malla, velkomstmojito på moloen før middag
19.30 :
Avreise fra Villa Malla
20.30 :
Ankomst i Oslo

www.villamalla.no

Pris Villa Malla

pr. person
Fra 3.200.- + mva per person (min. 10 personer pers. per båt) inkl. RIB, mat og drikke til maten. Vi tar oss av bookingen og depositumet til Villa Malla, og gjør opp regningen i etterkant av besøket. Du som arrangør senker skuldrene og koser deg sammen med resten av gjestene.

Høydepunkter

Villa Malla - RIB Oslo
Villa Malla - RIB Oslo
Villa Malla - RIB Oslo
Villa Malla - RIB Oslo
Villa Malla - RIB Oslo
Villa Malla - RIB Oslo
Villa Malla - RIB Oslo
Villa Malla - RIB Oslo