hvorfor velge oss? RIB Oslo

HVORFOR VELGE OSS

Oppskriften

Det å være en av Norges ledende leverandører innen RIB- og sjøopplevelser forplikter, og vi skal aldri slutte å oppdatere både personell og utstyr for å kunne fortsette å tilby opplevelser i særklasse!. Vi lever av at kundene er fornøyde med opplevelsen de har hatt hos oss, og det gjør oss stolte at svært mange av kundene våre kommer tilbake gang på gang og booker nye arrangementer hos oss. Ikke minst så tar vi det som et tydelig tegn på kvalitet at vi stadig får henvendelser fra nye kunder som har fått oss anbefalt av andre!

Sikkerhet er det aller viktigste vi driver med, spenningen må alltid komme i andre rekke. Alle våre oppdrag innledes med en sikkerhetsdemonstrasjon fra en av våre erfarne skippere, som tar for seg turen vi skal ut på og hvordan passasjerene kan medvirke til å gjøre dette til en trygg og god opplevelse for seg selv og de andre ombord.

Vi er helt avhengige av at alle passasjerene skal få den tilliten til RIB-piloten som trengs for at de skal ha en god opplevelse under besøket hos oss. RIB er en forkortelse for Rigid hull Inflatable Boat (også kalt RHIB). RIB er en båt med fast skrog og fleksible, oppblåsbare pontonger langs sidene. Båttypen er meget stabil og sjødyktig, og ikke minst så gjør de oppblåsbare pontongene at båten ikke mister flyteevne selv om store mengder vann (mot all formodning) skulle skylles ombord. 2 av våre båter er i tillegg utstyrt med helt spesielle stoler fra Ullman Dynamics med høy rygg og demping til alle passasjerene ombord.

Ullman-setene er av samme type som forsvarets spesialavdelinger benytter, og vi er den eneste RIB-operatøren i Oslofjorden som har egne båter med denne utformingen. RIB Oslo sine båter er i tillegg utstyrt med radarer og dobbelt oppsett med navigasjon, noe som gjør at vi trygt kan navigere både dag og natt, i all slags vær.

Vi har dessverre ikke mulighet til å garantere disse spesielle båtene på alle turer vi gjennomfører, men så langt det lar seg gjøre så er det de nevnte båtene som settes opp på oppdragene.

hvorfor velge oss? RIB Oslo
hvorfor velge oss? RIB Oslo