safari RIB OSLO Adventure RIB

Bli med på RIB-tur i 50 knop, 50 cm over vannflaten i Oslofjorden med RIB Oslo. Vi benytter båter som skiller seg ut, noe som vises best i vår Super-RIB «Black Pearl» som med sine 36 fot, 600hk og Ullman racingstoler med demping til alle mann virkelig gir passasjerene en minnerik reise. Opplevelser på fjorden med RIB båter til event, kick off, utdrikningslag, fjordopplevelser (sea adventures), RIB safari, RIB rafting, searafting, fjordrafting og guidede turer. Vi gir deg det ”kicket” du søker men har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.
RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er ingen båter som er sikrere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB båter meget bra egnet til fjordsightseeing og fjordsafarier.
Båtene er meget raske og egner seg godt for turer helt ned til Skagen. RIB er en spennende måte å oppleve fjorden på. Kystnære destinasjoner er best å ankomme sjøveien. Vi arrangerer RIB safari ikke bare i indre Oslofjord. Safariene går til og fra Aker Brygge, Holmen Fjordhotell, Fornebu, Kavringen, Steilene, Oscarsborg, Son SPA, Villa Malla, Holmsbu SPA, Tønsberg, Hankø, Færder, Strømstad eller videre nedover kysten i Sverige og videre til Danmark. Les mer under destinasjoner.
RIBB, RIBB Oslo og RIBB båter er feil stavemåte. www.riboslo.no er indre Oslofjordens RIB leverandør. RIB står for Rigid-Inflatable Boat.

Villa Malla – mat/drikke inkl. tur/retur (fra 3.200.-+mva)

RIB Oslo har spesialturer til Villa Malla. Villa Malla har blitt en flott restaurant nesten ytterst på Hurumlandet. Dette lille paradiset bør ankommes med båt! RIB Oslo tilbyr en fantastisk tur ut Oslofjorden, langs Nesoddlandet, gjennom Drøbaksundet, forbi Oscarsborg og videre ut mot Filtvet som ligger på motsatt side av Son. På bryggen til Villa Malla blir vi tatt imot og servert en Mojito. Videre går vi opp til restauranten. Menyen består av en deilig middelhavsbuffet med tilhørende viner. Måltidet rundes av med dessert, kaffe og avec. Når alle er mette og gode setter vi kursen nordover i rolig fart. Totalt tar dette 5- 6 timer. Du velger selv om du vil kjøre RIB eller buss tilbake. Pris fra 2.800.- + mva per person (minimum 8 personer) inkl. RIB, mat og drikke. Vi tar oss av bookingen på Villa Malla, depositumet, og gjør opp betalingen i etterkant. Du som arrangør senker skuldrene og koser deg sammen med resten av gjestene. Vi får alltid gode tilbakemeldinger på disse turene til Villa Malla, folk sier at de umiddelbart finner roen og kobler av fra en hektisk hverdag. Alle ombord får en fantastisk kontakt med naturen, og får oppleve vannet, øyene og luften på en måte de ikke har opplevd tidligere.
Dette er for små grupper eller 200 personer. Et RIB event kan bestå av én til 15 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. RIB OSLO samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting. Søker du båtutleie kan du ”leie” båt av oss men alltid med kvalifiserte skippere.

riboslo.no egner seg meget godt til firmaturer, utdrikningslag, transport fra A til B med en opplevelse i fjorden, fjordsafari og searafting.

Vår base er Tjuvholmen, men riboslo.no er aktive med RIB i Tønsberg, RIB i Horten, RIB i Drøbak, RIB i Bærum, RIB i Asker, RIB i Son, RIB i Østfold, RIB i Vestfold, RIB i Akershus og RIB i Drammen.

Destinasjon: Villa Malla -Oslofjorden-Filtvet
Destinasjon: Villa Malla -Oslofjorden-Filtvet
Destinasjon: Villa Malla -Oslofjorden-Filtvet
Destinasjon: Villa Malla -Oslofjorden-Filtvet
 
Destinasjon: Villa Malla -Oslofjorden-Filtvet

riboslo.no

egner seg meget godt til firmaturer, utdrikningslag, transport fra A til B med en opplevelse i fjorden, fjordsafari og searafting.
Vår base er Aker Brygge men riboslo.no er aktive med RIB i Tønsberg, RIB i Horten, RIB i Hurum, RIB i Drøbak, RIB i Bærum, RIB i Asker, RIB i Son, RIB i Østfold, RIB i Vestfold, RIB i Akershus og RIB i Drammen. Alle om bord blir i ett med naturen. Alt fra vannet, øyene og luften.
Dette er for små grupper eller 200 personer. Et RIB event kan bestå av en til 25 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. Vi bruker stort sett RIB båter på 9,5 og 11m i indre Oslofjord, da dette er svært manøvrerbare og morsomme båter. RIBOSLO samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting.