safari RIB OSLO RIB RIBOSLO

Bli med på RIB-tur i 50 knop, 50 cm over vannflaten i Oslofjorden med RIB Oslo. Vi benytter båter som skiller seg ut, noe som vises best i våre flaggskip «Black Pearl» og «Black Seal» som med sine 36/32 fot, 600hk og Ullman racingstoler med demping til alle mann virkelig gir passasjerene en minnerik reise. Opplevelser på fjorden med RIB båter til event, kick off, utdrikningslag, fjordopplevelser (sea adventures), rib safari, rib rafting, searafting, fjordrafting og guidede turer. Vi gir deg det ”kicket” du søker men har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.
RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er ingen båter som er sikrere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB båter meget bra egnet til fjordsightseeing og fjordsafarier.

Båtene er meget raske og egner seg godt for turer helt ned til Skagen. RIB er en spennende måte å oppleve fjorden på. Kystnære destinasjoner er best å ankomme sjøveien. Vi arrangerer RIB safari ikke bare i indre Oslofjord. Safariene går til og fra Aker Brygge, Holmen Fjordhotell, Fornebu, Kavringen, Steilene, Oscarsborg, Son SPA, Villa Malla, Holmsbu SPA, Tønsberg, Hankø, Færder, Strømstad eller videre nedover kysten i Sverige og videre til Danmark. Les mer under destinasjoner.
RIBB, RIBB Oslo og RIBB båter er feil stavemåte. www.riboslo.no er indre Oslofjordens RIB leverandør. RIB står for Rigid-Inflatable Boat.

Utdrikningslag – RIB Utdrikningslag

Det finnes nesten ikke noe som er bedre å gjøre under et utdrikningslag enn å kjøre RIB.

Hvis du kjenner noen som arrangerer utdrikninslag tips dem gjerne om oss.

De fleste får med hele gruppen i en båt. Det er også gøy når det blir flere båter. Det er meget sosialt for hele utdrikningslaget, alle er med, alle deltar og alle har det gøy! Vi legger gjerne inn en stopp for en liten styrkedrikk under en av historiene om Oslofjorden. N.B Et lite tips er å starte utdrikningslaget med RIB. Berusede personer og RIB fungerer ikke.

RIB Oslo ønsker utdrikningslag velkommen til en flott start på utdrikningslaget. Vi tar dere med på tur i fjorden enten det er fra Tjuvholmen og tilbake til Tjuvholmen eller om dere ønsker start eller stopp andre destinasjoner i Oslofjorden.
Til utdrikningslag på fjorden passer en båt for opp til 12 jenter eller gutter. Husk at jo færre dere er, jo fortere går båtene. Gravide og personer med rygg og eller nakkeproblemer bør ikke bli med på RIB safari. En RIB safari bør skje før festen starter da vi ikke kan ha med synlig berusede personer.
RIB utdrikningslag kan vare fra en time til mange timer. På en time kommer vi oss en fin runde rundt Steilene og selvfølgelig rekker vi leking på bølgene bak eventuelle skip. Ønsker dere en rundtur rundt Oscarsborg må det beregnes et par timer. En stopp i land på Oscarsborg med en fiskesuppe og et glass er alltid vellykket.
Utdrikningslag i RIB er en aktivitet som gir alle om bord en flott felles opplevelse.
Vi er på fjorden hele året og kan tilby turer med utdrikningslag sommer og vinter.
RIB Oslo ønsker velkommen til en fantastisk opplevelse på fjorden..

RIB Utdrikningslag
RIB Utdrikningslag
RIB Utdrikningslag
RIB Utdrikningslag
RIB Utdrikningslag
RIB Utdrikningslag

riboslo.no

egner seg meget godt til firmaturer, utdrikningslag, transport fra A til B med en opplevelse i fjorden, fjordsafari og searafting.
Vår base er Aker Brygge men riboslo.no er aktive med RIB i Tønsberg, RIB i Horten, RIB i Hurum, RIB i Drøbak, RIB i Bærum, RIB i Asker, RIB i Son, RIB i Østfold, RIB i Vestfold, RIB i Akershus og RIB i Drammen. Alle om bord blir i ett med naturen. Alt fra vannet, øyene og luften.
Dette er for 1 person eller 200 personer. Et RIB event kan bestå av en til 25 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. Vi bruker stort sett RIB båter på 9,5 og 11m i indre Oslofjord, da dette er svært manøvrerbare og morsomme båter. RIBOSLO samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting.