safari_kategorier_ooutline_orange_black-8-small-01

Seiling er en stadig voksende aktivitet i Norge. Vi kan tilby seiling i varierte former med forskjellige seilbåter; seilkurs, turseiling og regatta i form av fleetrace med flere båter og match race hvor kun 2 båter seiler mot hverandre.
Vi setter opp båter som passer deres ferdigheter og behov. Seiling er en svært effektiv måte å lære seg samarbeid og kommunikasjon på. Alle har sin rolle i maskineriet som får båten til å bevege seg hurtigst mulig. Alle avgjørelser er målbare umiddelbart, spesielt under match racing. Båtene kan også brukes som transportmiddel samtidig som du nyter fjorden kombinert med for eksempel et deilig måltid, vin og sommercocktails. Forflytningen blir da en unik opplevelse. Vi har kapasitet til 120 personer i like seilbåter. Vi tilrettelegger for ettermiddagsturer, dagsturer og
for eksempel en torsdag – søndagstur til Skagen.
Vi setter opp de båtene som passer deres behov. Alt fra beinharde regattamaskiner til rolige turseilere.

Seiling Kurs Oslo Oslofjorden
Seiling Oslo Oslofjorden Leie
Seiling Oslo Oslofjorden
Seiling Oslofjorden
10661825_642054435892377_3214996256572845642_o
Seiling Oslofjorden Firmatur

Teambuilding / Event

Seiling er en effektiv måte å lære seg samarbeid, teambuilding, og kommunikasjon på. Båtene kan også brukes som transportmiddel samtidig som du nyter vær, vind og natur kombinert med for eksempel et deilig måltid, vin og sommercocktails. Forflytningen blir da en egen opplevelse. Vi har kapasitet til 120 personer i like seilbåter. Vi tilrettelegger for ettermiddagsturer, dagsturer og for eksempel en torsdag – søndagstur til Skagen.

Skreddersy din løsning

Bruk båtene som en del av et større arrangement for å ta med ansatte eller kunder ut på tur. Vi henter og bringer dere der dere måtte ønske, fullt utstyrt for all slags vær. Med stor bekvemmelig salong og kokk eller cocktail- bartender ombord ligger forholdene til rette for en kulinarisk reise. Gjør reisen om til en opplevelse.

Workshop

En kreativ workshop om bord i våre seilbåter og eller RIB`er vil gi hodet mulighet til å tenke nytt. Vi arrangerer workshops med for eksempel forskjellige temaer i hver båt. Kapteinen om bord i hver båt har ansvaret for å holde stø kurs både i den kreative prosessen og under seilasen. Ønsker du hjelp til prosessledelse kan vi tilby kaospiloter utdannet fra Danmark i nettopp nye og engasjerende måter å arbeide på. Båtene leies kun ut med instruktør. Aldri uten.