safari_kategorier_ooutline_orange_black-8-small-01

Bli med på RIB-tur i 50 knop, 50 cm over vannflaten i Oslofjorden med RIB Oslo.

Vi benytter båter som skiller seg ut, noe som vises best i våre flaggskip «Black Pearl» og «Black Seal» som med sine 36/32 fot, 600hk og Ullman racingstoler med demping til alle mann virkelig gir passasjerene en minnerik reise.

Opplevelser på fjorden med RIB båter til event, teambuilding, kick off, utdrikningslag, fjordopplevelser (sea adventures), RIB safari, RIB rafting, searafting, fjordrafting og guidede turer. Vi gir deg det ”kicket” du søker men har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.

RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er ingen båter som er sikrere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB båter meget bra egnet til fjordsightseeing og fjordsafarier.

Båtene er meget raske og egner seg godt for turer helt ned til Skagen. RIB er en spennende måte å oppleve fjorden på. Kystnære destinasjoner er best å ankomme sjøveien. Vi arrangerer RIB safari ikke bare i indre Oslofjord. Safariene går til og fra Aker Brygge, Holmen Fjordhotell, Fornebu, Kavringen, Steilene, Oscarsborg, Son SPA, Villa Malla, Holmsbu SPA, Tønsberg, Hankø, Færder, Strømstad eller videre nedover kysten i Sverige og videre til Danmark. Les mer under destinasjoner.

RIBB, RIBB Oslo og RIBB båter er feil stavemåte. www.riboslo.no er indre Oslofjordens RIB leverandør. RIB står for Rigid-Inflatable Boat.

RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr
RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr
RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr
RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr
RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr
RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr

Utdrikningslag (RIB utdrikningslag)

Det finnes nesten ikke noe som er bedre å gjøre under et utdrikningslag enn å kjøre RIB. De fleste får med hele gruppen i en båt. Det er også gøy når det blir flere båter. Det er meget sosialt for hele utdrikningslaget, alle er med, alle deltar og alle har det gøy! Vi legger gjerne inn en stopp for en liten styrkedrikk mens vi forteller noen gode historier! N.B Det er viktig å starte utdrikningslaget med RIB. Berusede personer og RIB fungerer dårlig.

RIB Oslo (ribb Oslo) ønsker utdrikningslag velkommen til en flott start på utdrikningslaget. Vi tar dere med på tur i fjorden enten det er fra Tjuvholmen og tilbake til Tjuvholmen eller om dere ønsker start eller stopp andre destinasjoner i Oslofjorden.

Til utdrikningslag på fjorden passer en båt for opp til 12 jenter eller gutter. Husk at jo færre dere er, jo fortere går båtene. Gravide og personer med rygg og eller nakkeproblemer bør ikke bli med på RIB safari. En RIB safari bør skje før festen starter da vi ikke kan ha med synlig berusede personer.

RIB utdrikningslag kan vare fra en time til mange timer. På en time kommer vi oss en fin runde rundt Steilene, med action på bølgene fra eventuelle møtende skip på veien. Ønsker dere en rundtur rundt Oscarsborg må det beregnes et par timer. En stopp i land på Oscarsborg med en fiskesuppe og et glass er alltid vellykket.

Utdrikningslag i RIB er en aktivitet som gir alle om bord en flott felles opplevelse.
Vi er på fjorden hele året og kan tilby turer med utdrikningslag sommer og vinter.
RIB Oslo / RIBB Oslo ønsker velkommen til en fantastisk opplevelse på fjorden..

Kapteinen`s Spesial – D/S Louise, RIB, mat og drikke (fra kr 2.600.- +mva)

Turen starter på D/S Louise med en liten styrkedrikk og skippermøte. Videre går vi ut fjorden, gjennom Bærumskjærgården og videre langs vestsiden av Oslofjorden mot Sætre. Vi passerer Sætre for så å komme vestfra inn mot Oscarsborg. Om tiden strekker til går vi i land på Borgen og dere får høre historien om senkingen av Blücher ved kanonene. Dette er spennende! Så setter vi kursen nordover langs Nesoddlandet. Vi passerer Steilene, Kavringen og ankommer Aker Brygge igjen. Nå er maten klar på D/S Louise. Det blir først servert en aperitif før middagen serveres. Er dere inntil 16 personer kan dere få Captain`s Table. Kapasiteten på denne turen er inntil 120 personer på en gang. Pris per person er fra 2.600.- + mva inkl. servering før avreise, aperitif og deilig middag med vinmeny på D/S Louise.

VinterRIB

RIB – safari i høst- og vinterluften er en fantastisk deilig opplevelse. Vi tar deg med på omvisning i skjærgården, med klart vann og klar luft. Vi kjører vinterRIB hele vinteren, og det er gode muligheter for å se sel eller andre eksotiske dyr som trekker innover i fjorden i vinterhalvåret. Vi har varme flytedresser, luer og votter for å holde dere varme. Dette må bare oppleves!

RIB to PUB (med middag)

Er vår superfavoritt. Vi besøker fire kommuner på fire timer med for eksempel fiskesuppe på Havnekroa på Oscarsborg. Den ”råeste” kjøringen gjør vi unna den første timen. Pris for fire timers tur inklusive middag og drikke er fra kr 1990,- + mva per person ved 9 personer eller mer.

RIB to PUB (uten middag)

Tre timer med stopp på for eksempel Nesodden, Drøbak, og Asker eller Bærum. Pris fra 1400.- + mva per person ved 9 personer eller mer.

RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr
RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr
RIB - RIBOSLO - Fjordsafari og Eventyr

Villa Malla – mat/drikke inkl. tur/retur (fra kr. 2.800.- +mva)

RIB Oslo har spesialturer til Villa Malla. Villa Malla har blitt en flott restaurant nesten ytterst på Hurumlandet. Dette lille paradiset bør ankommes med båt! RIB Oslo tilbyr en fantastisk tur ut Oslofjorden, langs Nesoddlandet, gjennom Drøbaksundet, forbi Oscarsborg og videre ut mot Filtvet som ligger på motsatt side av Son. På bryggen til Villa Malla blir vi tatt imot og servert en Mojito. Videre går vi opp til restauranten. Menyen består av en deilig middelhavsbuffet med tilhørende viner. Måltidet rundes av med dessert, kaffe og avec. Når alle er mette og gode setter vi kursen nordover i rolig fart. Totalt tar dette 5- 6 timer. Du velger selv om du vil kjøre RIB, buss eller hurtiggående ferge tilbake. Pris fra 2.800.- + mva per person inkl. RIB, mat og drikke. Vi får alltid gode tilbakemeldinger på disse turene til Villa Malla, folk sier at de umiddelbart finner roen og kobler av fra en hektisk hverdag. Alle ombord blir i ett med naturen. Alt fra vannet, øyene og luften.
Dette er for små grupper eller 200 personer. Et RIB event kan bestå av én til 15 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. RIBOSLO samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting. Søker du båtutleie kan du ”leie” båt av oss men alltid med kvalifiserte skippere.

Kanontur til Oscarsborg festning

Målet vårt er Drøbak og Oscarsborg festning. Der nede går vi i land og får høre om de dramatiske timene i april 1940 mens vi går opp til kanonene som bidro til å senke Blücher. På vei ned igjen går vi gjennom de hemmelige tunellene som gir oss følelesen av hvordan det var å søke tilflukt fra tyske bombefly. På vei opp mot Oslo igjen stopper vi over der vraket av Blücher ligger i dag, og får høre siste del av historien.
Resten av turen krydres med historier om steder vi passerer, og naturligvis lek på bølgene fra passerende skip. Dette er en ypperlig kombinasjon av spenning, hygge og historie

En kickstart på dagen!

Dette kan være den perfekte starten på en dag med møter og konferanser.
Så fort frokosten er fortært møtes vi ved båtene og suser utover for å vise dere Oslofjordens gleder. Om vi timer det riktig så treffer vi Color line som kommer innover fjorden på morgenkvisten. En times opplegg holder for å vekke trette møtedeltakere, og etter en slik start på dagen er du garantert klar for konferansen.

JenteRIB

Girls are very welcome! Noen tror at RIB er en guttegreie, men det stemmer ikke! Alle jenter elsker RIB. Noen kan være usikre før avreise, men alle er skikkelig fornøyde og alle er veldig glade etter fem minutter. JenteRIB er en suksess!

Firmafest med aktiviteter

Vi kan lage fest! Med over 15-års erfaring fra eventbransjen vet vi hva det innebærer å arrangere firmafest. La oss ta oss av organiseringen, så kan du senke skuldrene og nyte festen sammen med resten av gjengen. Vi arrangerer Sommerfest, Julebord, Kick-off, jubileer, kundepleie og de fleste andre anledninger.

riboslo.no

egner seg meget godt til firmaturer, utdrikningslag, transport fra A til B med en opplevelse i fjorden, fjordsafari og searafting.
Vår base er Aker Brygge men riboslo.no er aktive med RIB i Tønsberg, RIB i Horten, RIB i Hurum, RIB i Drøbak, RIB i Bærum, RIB i Asker, RIB i Son, RIB i Østfold, RIB i Vestfold, RIB i Akershus og RIB i Drammen. Alle om bord blir i ett med naturen. Alt fra vannet, øyene og luften.
Dette er for 1 person eller 200 personer. Et RIB event kan bestå av en til 25 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. Vi bruker stort sett RIB båter på 9,5 og 11m i indre Oslofjord, da dette er svært manøvrerbare og morsomme båter. RIBOSLO samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting.