safari RIB OSLO RIB RIBOSLO

Bli med på RIB-tur i 50 knop, 50 cm over vannflaten i Oslofjorden med RIB Oslo. Vi benytter båter som skiller seg ut, noe som vises best i vår Super-RIB «Black Pearl» som med sine 36 fot ,600hk og Ullman racingstoler med demping til alle mann gir passasjerene en minnerik reise. Opplevelser på fjorden med RIB båter / RIBB båter til event, kick off, utdrikningslag, fjordopplevelser (sea adventures), RIB safari, RIB rafting, searafting, fjordrafting og guidede turer. Vi gir deg det ”kicket” du søker men har alltid fokus på trivsel og sikkerhet.
RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er ingen båter som er sikrere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB båter meget bra egnet til fjordsightseeing og fjordsafarier.
Båtene er meget raske og egner seg godt for turer helt ned til Skagen. RIB er en spennende måte å oppleve fjorden på. Kystnære destinasjoner er best å ankomme sjøveien. Vi arrangerer RIB safari ikke bare i indre Oslofjord. Safariene går til og fra Aker Brygge, Holmen Fjordhotell, Fornebu, Kavringen, Steilene, Oscarsborg, Son SPA, Villa Malla, Holmsbu SPA, Tønsberg, Hankø, Færder, Strømstad eller videre nedover kysten i Sverige og videre til Danmark. Les mer under destinasjoner.
RIBB, RIBB Oslo og RIBB båter er feil stavemåte. www.riboslo.no er indre Oslofjordens RIB leverandør. RIB står for Rigid-Inflatable Boat.

Kapteinens Spesial – D/S Louise, RIB, mat og drikke (fra kr 2.600.- +mva)

Turen starter på D/S Louise med en liten styrkedrikk og skippermøte. Videre går vi ut fjorden, gjennom Bærumskjærgården og videre langs vestsiden av Oslofjorden mot Sætre. Vi passerer Sætre for så å komme vestfra inn mot Oscarsborg. Om tiden strekker til går vi i land på Borgen og dere får høre historien om senkingen av Blücher ved kanonene. Dette er spennende! Etter å ha fulgt tunellene under borgen tilbake til båten så setter vi kursen nordover langs Nesoddlandet. Vi passerer Steilene, Kavringen og ankommer Tjuvholmen igjen. Nå er maten klar på D/S Louise. Det blir først servert en aperitif før middagen serveres. Er dere inntil 16 personer kan dere få Captain`s Table. Kapasiteten på denne turen er inntil 120 personer på en gang. Pris per person er fra 2.600.- + mva inkl. servering før avreise, aperitif og deilig middag med vinmeny på D/S Louise.

Kapteinens Spesial! RIB OSLO
Kapteinens Spesial! RIB OSLO
Kapteinens Spesial! RIB OSLO
Kapteinens Spesial! RIB OSLO
Kapteinens Spesial! RIB OSLO
Kapteinens Spesial! RIB OSLO

riboslo.no

egner seg meget godt til firmaturer, utdrikningslag, transport fra A til B med en opplevelse i fjorden, fjordsafari og searafting.
Vår base er Aker Brygge men riboslo.no er aktive med RIB i Tønsberg, RIB i Horten, RIB i Hurum, RIB i Drøbak, RIB i Bærum, RIB i Asker, RIB i Son, RIB i Østfold, RIB i Vestfold, RIB i Akershus og RIB i Drammen. Alle om bord blir i ett med naturen. Alt fra vannet, øyene og luften.
Dette er for 1 person eller 200 personer. Et RIB event kan bestå av en til 25 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. Vi bruker stort sett RIB båter på 9,5 og 11m i indre Oslofjord, da dette er svært manøvrerbare og morsomme båter. RIBOSLO samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting.