safari RIB OSLO RIB RIBOSLO

Familie-RIB, spenning og hygge for den eventyrsøkende familien!
RIB Oslo har tilpasset noen av våre produkter og gjort dem enda bedre egnet for private gjester som ønsker seg en minnerik aktivitet for familier på Oslofjorden.

RIB er en fantastisk familieaktivitet som gir felles minner for livet, masse vind i håret og sug i magen. Vi fyller turene våre med en raus porsjon fart og spenning, pluss noen gode historier om steder i fjorden. Dette får dere oppleve i en av Oslofjordens råeste båter, i opp mot 50 knop! Pilotene våre er svært erfarne, glade i mennesker og har en brennende interesse for kystkultur og spektakulær RIB-kjøring. Vi tilpasser alltid kjøringen etter de vi har med oss på tur. Familie RIB skiller seg litt fra våre vanlige turer ved at det er mer fokus på hygge og samvær, fremfor store bølger og adrenalin hele veien. Vi jobber hardt med tanke på smittevern, og dette innebærer at alt personlig sikkerhetsutstyr skiftes ut mellom hver tur, og at alle berørte flater vaskes før neste tur starter. Vi vil uansett oppfordre gjestene våre til å kle seg etter været, så behovet for dresser, votter og luer fra oss begrenses i størst mulig grad. Vi har delt opp aktiviteten i tre pakker, så du kan velge den pakken som passer best for deg og din familie. Har dere ønsker utover det som er skissert i disse pakkene, så skreddersyr vi mer enn gjerne den pakken som passer for deg og dine.

Send en mail til post@riboslo.no med dato og tidspunkt for når dere ønsker tur, så får vi sikret dere kapasitet i dag!

Familie-RIB liten (40 minutter totalt)

Dette er for de som ønsker en liten smak av spenning og hygge. Det blir noen korte strekk i høy hastighet, noen spennende svinger for å vise hva båtene er gode for, og ikke minst rolige partier mellom øyene rett utenfor Oslo med sine spennende historier.

Programmet kan se ut som dette (avreisetidene er kun eksempler):

10.00 Oppmøte og sikkerhetsbrief
10.10 Avreise
10.20 Høy fart og vind i håret i området Dyna-Nesoddtangen
10.30 Sjarmerende historier blant øyene Nærmest Oslo
10.40 Tilbake på Tjuvholmen.

Pris 4.400,- ink mva.

Familie-RIB (70 minutter totalt)

Her har vi bedre tid til å utforske noen perler i skjærgården rundt Oslo. Vi starter med litt kjøring i høy hastighet og noen imponerende manøvre utover mot Steilene. Der ute forteller vi om den spennende virksomheten som pleide å være på øyene, og ikke minst den groteske bakgrunnen for hvorfor Steilene har fått akkurat det navnet. På vei inn til Oslo er det tid for flere historier om alt fra smugling til knuste hjerter.

Programmet kan se ut som dette (avreisetidene er kun eksempler):

10.00 Oppmøte og sikkerhetsbrief
10.10 Avreise
10.20 Høy fart og vind i håret ut mot Steilene
10.30 Sjarmerende historiefortelling ved Steilene
10.40 Retur mot Oslo, med stopp for historiefortellinger på veien
11.10 Tilbake på Tjuvholmen

Pris 5.500,- ink mva.

Familie-RIB Oscarsborg (180 minutter totalt)

Dette er pakken for de som virkelig ønsker seg en opplevelse med historisk sus! Turen inneholder alle elementene fra de andre pakkene, men i tillegg så går vi i land på historiske Oscarsborg festning for en liten guidet tur. Der får dere fortellingen om de dramatiske timene en Aprilmorgen i 1940, hvor en liten gruppe menneskers mot bidro til å forsinke invasjonen av Oslo kraftig da krysseren Blücher ble senket i Drøbaksundet. Etter en tur oppe ved kanonbatteriet følger vi de skjulte tunellene under festningen og ender opp på Havnekroa for en matbit eller noe kaldt å drikke. Etter en drøy halvtime setter vi kursen oppover mot Oslo igjen, med flere gode historier på veien. Er vi heldige så ser vi kanskje havørn og sel på veien, vi vet nemlig hvor de bor 😉

Programmet kan se ut som dette (avreisetidene er kun eksempler):

10.00 Oppmøte og sikkerhetsbrief
10.10 Avreise
10.20 Høy fart og vind i håret ut mot Oscarsborg
10.45 Ankomst Oscarsborg, guidet tur til kanonbatteriet
11.15 Lunch på Havnekroa (gjøres opp på stedet)
12.00 Retur mot Oslo, med stopp for historiefortellinger på veien
13.00 Tilbake på Tjuvholmen

Pris 9.500,- ink mva.

Verdt å merke seg:

-Alle turene starter og stopper i vår hjemmehavn på Tjuvholmen
-Familie-RIB er kun for personer i samme husstand, inntil 6 personer per tur.
-Vi har flere båter, og kan om ønskelig derfor samle flere husstander på samme tur.
-Vi vil måtte holde en større avstand til våre gjester enn det vi er vant til. Dette kan kreve noe mer egeninnsats under på- og avkledning før og etter tur.
-Vi ber om at gjestene møter opp nøyaktig til avtalt tid.
-Ved å møte opp for RIB-tur forutsettes det at du ikke har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller er omfattet av plikt til karantene eller isolering.
-Alle passasjerenes navn blir registrert i henhold til myndighetenes krav.
-Alle turene skal være gjort opp før avreise.

familie-rib
familie-rib
familie-rib
familie-rib
familie-rib
familie-rib

riboslo.no

egner seg meget godt til firmaturer, utdrikningslag, transport fra A til B med en opplevelse i fjorden, fjordsafari og searafting.
Vår base er Aker Brygge men riboslo.no er aktive med RIB i Tønsberg, RIB i Horten, RIB i Hurum, RIB i Drøbak, RIB i Bærum, RIB i Asker, RIB i Son, RIB i Østfold, RIB i Vestfold, RIB i Akershus og RIB i Drammen. Alle om bord blir i ett med naturen. Alt fra vannet, øyene og luften.
Dette er for 1 person eller 200 personer. Et RIB event kan bestå av en til 25 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. Vi bruker stort sett RIB båter på 9,5 og 11m i indre Oslofjord, da dette er svært manøvrerbare og morsomme båter. RIBOSLO samarbeider med andre seriøse RIB event selskaper og RIB aktører i oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting.